תפריט
יפעת הובר - אדריכלות ועיצוב פנים

כפר דניאל בית במורד הרחוב

תוכנן למגורי משפחה לטובת השקעה.שטח המגרש- 520 מ"ר, השטח הבנוי- 304 מ"ר.

 

הבית תוכנן במגרש הפונה לגינת משחקים ולנוף אחורי הנמתח מאופק לאופק. הבית מתחיל עוד מבחוץ- פרגולת בטון מכנסת ומצילה את הכניסה לבית.

בצמוד לכניסה פינות ירוקות שעוצבו בעזרת אדנית הבנויה במישור הכניסה וגינון שנועד להצניע את פתח הבית מעוברי האורח ברחוב.

מבואת כניסה מרכזית מנתבת את המעבר אל הסלון ואל פינת האוכל והמטבח, כאשר נוצר קשר עין רציף בין החללים תוך יצירת מבט לחצר שנשקפת מכל עבר

ונכנסת אל הבית. התנועה בתוך הבית מאפשרת יציאה לחצר אחורית רחבה הן מהסלון והן מפינת האוכל כאשר רחבה מרוצפת מחברת ביניהן. 

הקומה העליונה מוקדשת למשפחה שתבלה בבית זה. פינת משפחה מקשרת בין 3 חדרי השינה ובין יחידת ההורים.

חלון רחב מחדיר את הנוף רחב הידיים לכיוון מזרח לחדר השינה של ההורים.

יפעת הובר - אדריכלות, יזמות, מגורים חברתיים  |  סלולארי: 054-2069282  |  דוא"ל: ifathuber@gmail.com   

בניית אתרים