תפריט
יפעת הובר - אדריכלות ועיצוב פנים

כפר דניאל בית דו מפלסי

תוכנן עבור משפחה עם שני ילדים. שטח המגרש- 538 מ"ר, השטח הבנוי- 182 מ"ר.

 

הבית תוכנן במגרש מאתגר הנמוך ממפלס הרחוב ומשקיף על יער בן שמן. החלל הציבורי פונה לנוף הפתוח במראה פנורמי מרהיב וחדר השינה של ההורים משקיף על הישוב הוותיק והירוק.

חדר המשפחה מוקם בין יחידת ההורים לשני חדרי הילדים בכדי ליצור איזור משפחתי ואינטימי. מפלס החדרים גבוה במספר מדרגות מהחלל הציבורי שאליו הוא משקיף כאשר תקרה אחת

משותפת לכל המבנה לצורך הוזלת עלויות ומהירות ביצוע.

לחיפוי רצפת החלל הציבורי נבחרה יציקת בטון אפוקסי בגוון אפור הממשיכה גם במדרגות הפנימיות, ברחבת הכניסה והמדרגות היורדות ממפלס הרחוב הגבוה אל הכניסה לבית.

להוספת חמימות נבחר פרקט בגוון טבעי עבור מפלס החדרים.

יפעת הובר - אדריכלות ועיצוב פנים, טולקובסקי 24 תל אביב יפו   |   טל/ פקס: 03-6851963, סלולארי: 054-2069282   |   דוא"ל: ifathuber@gmail.com   

בניית אתרים